1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» відбулося засідання науково-технічної ради

На КП «Харківводоканал» відбулося засідання науково-технічної ради

Засідання науково-технічної ради КП «Харківводоканал» відбулося сьогодні, 12 квітня, в конференц-залі підприємства.

Засідання проходило під керівництвом першого заступника генерального директора КП «Харківводоканал» Олександра Коваленко. У заході взяли участь заступник директора Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Руслана Колодна, ректор Харківського національного університету міського господарства ім. А.Н. Бекетова Володимир Бабаєв, начальник управління з науки та інновацій Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій КП «Харківводоканал» Сергій Піліграмм, заступники генерального директора, директора комплексів і департаментів, а також начальники управлінь та провідні фахівці КП «Харківводоканал».

Як зазначив, перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко, в ході засідання науково-технічної ради було заслухано звіти про роботу секцій «Водопостачання» і «Водовідведення» в 2017 році і затверджені плани їх роботи на 2018 рік.

Також були представлені плани роботи науково-технічної ради та науково-дослідних робіт КП «Харківводоканал» на 2018 рік.

Фотогалерея

12 квітня 2018, 17:24 Распечатать статью

все новости

Вгору