1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Студенти Харківського національного університету ознайомилися з роботою КП «Харківводоканал»

Студенти Харківського національного університету ознайомилися з роботою КП «Харківводоканал»

Студенти Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна ознайомилися з роботою комунального підприємства «Харківводоканал».

Екскурсія для студентів соціологічного факультету Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна відбулася сьогодні, 12 квітня, на підприємстві. У ній взяли участь перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко, начальник Адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, голова Первинної профспілкової організації Наталія Муравйова.

Перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» ознайомив присутніх із структурою підприємства і основними напрямками його діяльності.

«Найефективніше у вивченні і засвоєнні матеріалу - це практика. Відвідування підприємств, спілкування зі співробітниками та вивчення ситуацій на них. З огляду на важливість вашої професії, хочу підкреслити, що багатьом підприємствам варто мати в штаті персонал, який вивчає клімат в колективі та проводить соціальні дослідження», - зазначив Олександр Коваленко.

У свою чергу, начальник Адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко розповіла присутнім про організацію роботи дитячих оздоровчих закладів та бази відпочинку КП «Харківводоканал», а голова Первинної профспілкової організації Наталія Муравйова про проведену соціальну роботу на підприємстві, преміювання співробітників, пільги і роботі творчих та спортивних секцій.

Фотогалерея

12 квітня 2018, 17:14 Распечатать статью

все новости

Вгору