1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - охоронець служби охорони об'єктів КП «Харківводоканал» Валерій Полупан

Гість рубрики «Особистості» - охоронець служби охорони об'єктів КП «Харківводоканал» Валерій Полупан

Гість рубрики «Особистості» - охоронець служби охорони об'єктів Управління безпеки КП «Харківводоканал» Валерій Полупан.

У 1998 році Валерій Полупан влаштувався на підприємство слюсарем з ремонту обладнання. Йому з перших днів сподобалося працювати в цьому дружному і професійному колективі. У разі необхідності Валерію допомагали товариші, а незабаром і вже він підтримував словом і ділом молодь.

Згодом Валерій Полупан перевівся працювати муляром з фарбування автомобілів на Комплекс спецмашин і механізмів. Тут також роботи вистачало з надлишком, особливо перед проходженням техніки технічного огляду. Але, незважаючи на солідну завантаженість, всі поставлені завдання виконувалися якісно і у встановлені терміни.

Зараз Валерій Полупан трудиться охоронцем в заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Ромашка» КП «Харківводоканал». Робота відповідальна, але й тут він успішно справляється зі своїми службовими обов'язками. А ще у нього є серйозне захоплення - футбол. Цим видом спорту займається з дитинства і, як зізнався, що не збирається переходити в ранг уболівальників.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

11 квітня 2018, 15:45 Распечатать статью

все новости

Вгору