1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу управління персоналом Наталія Мірошниченко

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу управління персоналом Наталія Мірошниченко

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу управління персоналом Комплексу «Харьковводопостачання» КП «Харківводоканал» Наталія Мірошниченко.

Успіх роботи підприємства багато в чому залежить від правильної кадрової політики. З цим згодна і Наталія Мірошниченко, яка багато років працює у відділі управління персоналом КП «Харківводоканал». Останнім часом підприємство було укомплектовано висококваліфікованими фахівцями і цілеспрямована робота триває.

За словами Наталії Мірошниченко, на підприємстві успішно здійснюється цілий комплекс необхідних заходів - тестування, співбесіди, а також проводяться семінари і лекції. А ще на КП «Харківводоканал» діє постійна кваліфікаційна комісія. Кращим працівникам підвищують тарифні розряди, а отже вони отримують вищу зарплату, заохочуються морально і матеріально.

Дбають на підприємстві і про належне дозвілля, оздоровлення та відпочинок співробітників і членів їх сімей. Для цього функціонують база відпочинку «Аква» і дитячі заклади оздоровлення та відпочинку «Ромашка» і «Факел».

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

14 березня 2018, 15:28 Распечатать статью

все новости

Вгору