1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Комунальні підприємства міста в цілодобовому режимі усувають аварію на тепломережі по вулиці Шатилівській

Комунальні підприємства міста в цілодобовому режимі усувають аварію на тепломережі по вулиці Шатилівській

Комунальні підприємства міста в цілодобовому режимі усувають аварію на тепломагістралі по вулиці Шатилівській.

Як повідомив сьогодні, 22 лютого, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сформовані бригади і ремонтні роботи будуть проводитися в цілодобовому режимі.

«Зараз на місці аварії повністю відкачали воду, проводиться розриття на декількох ділянках, після чого буде проведена ревізія теплової мережі. Розраховуємо в найкоротші терміни зрозуміти, де був дефект, і приступити до усунення. Всі матеріали у нас є в повному обсязі, всі служби приступили до виконання робіт, окремо підключили КП «Харківводоканал» в допомогу», - сказав Ігор Терехов.

У роботах по усуненню аварії також задіяно 6 одиниць техніки КП «Харківводоканал» і 15 фахівців підприємства.

За його словами, для ліквідації аварії на тепломагістралі по вул. Шатилівській на базі гімназії №116 створено оперативний штаб, де для робітників організований пункт обігріву та забезпечено необхідні умови роботи.

На даний момент в результаті аварії без опалення і гарячої води залишаються близько 310 житлових будинків і 21 заклад освіти (школи і дитячі сади). Завтра в навчальних закладах заняття не проводитимуться.

Фотогалерея

22 лютого 2018, 22:28 Распечатать статью

все новости

Вгору