1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - бригадир КП «Харківводоканал» Олександр Стасенко

Гість рубрики «Особистості» - бригадир КП «Харківводоканал» Олександр Стасенко

Гість рубрики «Особистості» - бригадир служби водопровідних мереж Київського району Комплексу «Харківводопостачання»  КП «Харківводоканал» Олександр Стасенко.

У 2005 році Олександр Стасенко влаштувався слюсарем аварійно-відновлювальних робіт на КП «Харківводоканал». Він швидко влився в трудовий колектив і з часом оволодів багатьма секретами майстерності проведення ремонтних робіт. Незабаром керівництво районної служби водопровідних мереж стало довіряти йому відповідальні завдання, і він був призначений на посаду бригадира.

Олександр Стасенко вважає, що запорукою успішної роботи є високий професіоналізм, взаємовиручка і відповідальність всіх членів бригади. Тому тут завжди роблять роботу вчасно і на совість. А ще постійно освоюють і впроваджують передові методи проведення ремонтних робіт і перекладки мереж. Це дозволяє більш ефективно справлятися з поставленими завданнями.

За словами Олександра Стасенко, про КП «Харківводоканал» він дізнався від близького товариша. З перших днів роботи йому відразу сподобався колектив підприємства і особлива атмосфера, яка тут присутня. У разі необхідності завжди можна розраховувати на допомогу товаришів, які підтримають і словом, і ділом.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

21 лютого 2018, 15:42 Распечатать статью

все новости

Вгору