1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

До кінця року на насосній станції №25 КП «Харківводоканал» перейдуть на застосування гіпохлориту натрію замість газоподібного хлору

До кінця року на насосній станції №25 КП «Харківводоканал» перейдуть на застосування гіпохлориту натрію замість газоподібного хлору

До кінця 2018 року на насосній станції №25 Комунального підприємства «Харківводоканал» перейдуть на застосування гіпохлориту натрію замість газоподібного хлору.

Про це сьогодні, 16 лютого, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко.

За його словами, першою насосною станцією КП «Харківводоканал» на якій відмовляться від дезінфекції води хлором - стане насосна станція №25, яка знаходиться в районі іподрому.

«На підприємстві ведеться систематична робота в даному напрямку. Був підготовлений проект переобладнання насосної станції №25, проведена його експертиза та зараз все знаходиться в стадії публічних закупівель», - зазначив Олександр Коваленко.

Олександр Коваленко також додав, що в цьому році будуть підготовлені відповідні проекти для насосних станцій №25-а на Павловому Полі і №26 на Холодній Горі.

У свою чергу, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов дав доручення розробити графік проектування і переобладнання насосних станцій на новий спосіб знезараження води.

Фотогалерея

16 лютого 2018, 14:30 Распечатать статью

все новости

Вгору