1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - слюсар КП «Харківводоканал» Олександр Урсул

Гість рубрики «Особистості» - слюсар КП «Харківводоканал» Олександр Урсул

Гість рубрики «Особистості» - слюсар з ремонту дорожньо-транспортних машин і тракторів Міських очисних споруд №2 Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал»  Олександр Урсул.

У 2001 році у Олександра Урсула відбулася зустріч, яка і визначила його подальшу трудову біографію. Віктор Булгаков, котрий тоді очолював Безлюдівські очисні споруди, запропонував йому роботу слюсаря по ремонту автотехніки. Олександр погодився і з тих пір працює на підприємстві.

У новому колективі Олександра Урсула взяли радо і привітно. Спочатку всебічну підтримку йому надавав начальник автотранспортної ділянки Сергій Мірошниченко та більш досвідчені товариші. А з часом, набравшись досвіду, вже і сам Олександр Урсул допомагав молоді освоювати тонкощі професії.

За словами Олександра Урсула, робота йому дуже подобається, адже трудовий процес завжди насичений різноплановою діяльністю. Автотехніка підприємства забезпечує життєдіяльність в місті за різними напрямками. Тому тут робиться все для того, щоб вона завжди була в робочому і справному стані.

Є в Олександра Урсула ще одна важливе захоплення. Він з дитячих років серйозно займається футболом і ставав переможцем багато престижних турнірів. І зараз, у вільний від роботи час, Олександр Урсул з великим задоволенням грає в улюблену гру.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

14 лютого 2018, 15:05 Распечатать статью

все новости

Вгору