1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» створено оперативний штаб з ліквідації аварії на каналізаційному колекторі по вулиці Греківській

На КП «Харківводоканал» створено оперативний штаб з ліквідації аварії на каналізаційному колекторі по вулиці Греківській

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» створено оперативний штаб з ліквідації аварії на каналізаційному колекторі по вулиці Греківській.

Нагадаємо, 31 січня по вулиці Греківській, 77 сталася просадка ґрунту на тунельному каналізаційному колекторі діаметром 2 тис. мм внаслідок руйнування його зводів від газової корозії.

Як повідомив перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко, на підприємстві відразу ж була організована цілодобова робота по ліквідації аварійної ситуації та залучені всі міські служби для надання допомоги.

«До ліквідації підключилася спеціалізована організація «Інжкомпроект», яка має досвід роботи з ушкодженнями даного характеру на колекторах такої глибини і зараз проводить його обстеження. На сьогоднішній день за допомогою тимчасової насосної станції здійснюється перекачування стічних вод з вищерозташованого колодязя до нижчерозташованої шахти, що дозволяє не відключати абонентів від водопостачання і запобігло вихід стічних вод на поверхню землі. Побоювання, які були у місцевих жителів, - позаду, тому що розвиток обвалення котловану вже повністю припинено», - зазначив Олександр Коваленко.

За його словами, на КП «Харківводоканал» вживаються всі необхідні заходи щодо попередження подібних аварій і регулярно проводиться санація каналізаційних мереж.

Фотогалерея

02 лютого 2018, 15:41 Распечатать статью

все новости

Вгору