1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - машиніст екскаватора Микола Цвіров

Гість рубрики «Особистості» - машиніст екскаватора Микола Цвіров

Гість рубрики «Особистості» - машиніст екскаватора 5-го розряду Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Микола Цвіров.

З юних років Миколі Цвірову подобалася техніка. Його дитинство пройшло в Курській області, а тому спочатку він довгими годинами спостерігав, як працюють сільськогосподарські агрегати, а подорослішавши і сам став працювати на комбайнах і тракторах. Після служби в армії він вирішив переїхати до Харкова, і в 1983 році влаштувався машиністом екскаватора на КП «Харківводоканал».

Як згадує Микола Цвіров, роботи тоді вистачало вдосталь, адже на підприємстві було задіяно близько 20 машиністів екскаваторів. Проте, з поставленими завданнями професіонали своєї справи завжди справлялися. Для них не було перешкодою ні люта холоднеча, ні сильна спека.

Зараз керівництвом підприємства додається багато зусиль для того, щоб замінити якомога більше ділянок зношених водогонів. Для виконання цього завдання купується сучасна техніка, обладнання, а також високоякісні матеріали.

Микола Цвіров трудиться на новому екскаваторі англійського виробництва і бере активну участь як в перекладанні трубопроводів, так і в ліквідації аварійних ситуацій на водоводах міста. Він і його колеги переконані, що нездійсненних завдань не буває, і кожен день демонструють це на власному прикладі.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

10 січня 2018, 16:02 Распечатать статью

все новости

Вгору