1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі замінили близько 3 кілометрів зовнішніх мереж водопостачання

У Шевченківському районі замінили близько 3 кілометрів зовнішніх мереж водопостачання

З початку 2017 року бригади КП «Харківводоканал» замінили понад 2,6 км зовнішніх мереж водопостачання в Шевченківському районі.

Зокрема, сьогодні, 28 листопада, фахівці підприємства здійснюють заміну технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 600 мм по вулиці Клочківській.

Як повідомив заступник директора з виробництва Комплексу «Харьковводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада, на даній ділянці планується перекласти 260 метрів водоводу.

«Бригади підприємства проводять заміну зношених сталевих труб на поліетиленові, гарантійний термін служби яких більше 50 років. На даний момент вже здійснена перекладка половини ділянки і роботи, що залишилися будуть завершені до 20 грудня. На час проведення ремонтних робіт всі абоненти підключені до резервної лінії водопостачання», - пояснив Микола Завада.

За його словами, також до кінця грудня планується завершити масштабні роботи з перекладки водоводу діаметром 1 тис. мм по вулиці Дерев'янка.

Всього з початку 2017 року Шевченківському районі було замінено понад 2,6 км технічно зношених зовнішніх мереж водопостачання.

Фотогалерея

28 листопада 2017, 13:44 Распечатать статью

все новости

Вгору