1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - юрисконсульт КП «Харківводоканал» Тарас Шульжук

Гість рубрики «Особистості» - юрисконсульт КП «Харківводоканал» Тарас Шульжук

Гість рубрики «Особистості» - юрисконсульт Департаменту правового забезпечення КП «Харківводоканал» Тарас Шульжук.

Після закінчення школи у Тараса Шульжука був великий вибір майбутньої професії. Йому подобалося працювати з людьми, захищати їх права та інтереси. Тому він зупинився на юриспруденції і вступив до Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. Навчався Тарас Шульжук старанно і вуз закінчив з червоним дипломом. Вступив до аспірантури на кафедру фінансового права і наполегливо шукав роботу за фахом. Успішно пройшовши співбесіду з заступником Департаменту правового забезпечення КП «Харківводоканал» Ларисою Плешковою, він був прийнятий в штат підприємства.

Тарас Шульжук займається захистом інтересів підприємства в судах від накладених штрафних санкцій з боку представників Державної податкової служби. Разом з колегами він детально аналізує ситуацію, що склалася і проводить кропітку роботу у встановленні причин, які привели до того чи іншого судового позову. За час роботи на підприємстві йому вдалося виграти всі судові засідання. Вільний від роботи час він присвячує заняттю спортом і читанню книг.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

22 листопада 2017, 15:37 Распечатать статью

все новости

Вгору