1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» замінює люки на пластикові

КП «Харківводоканал» замінює люки на пластикові

Комунальне підприємство «Харківводоканал» здійснює заміну люків на пластикові.

Як повідомив сьогодні, 20 жовтня, заступник генерального директора по експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков, керівництвом КП «Харківводоканал» було прийнято рішення про заміну всіх люків в місті Харкові. Раніше в зеленій зоні встановлювалися залізобетонні кришки, якими накривалися водопровідні колодязі, а зараз - пластикові.

«Також була розроблена технологія виробництва люків з поліетилену, який витримує навантаження до 40 тонн. Ці люки встановлюються на проїжджих частинах внутрішньоквартальних доріг. На вулично-дорожній мережі та магістральних дорогах встановлюються люки важкого типу, які відповідають вимогам дорожнього полотна», - пояснив Владлен Волков.

Зокрема сьогодні заміна люків бригадою комунального підприємства «Харківводоканал» проводилася по по вулиці Олександра Невського, 12.

За словами майстра КП «Харківводоканал» Андрія Афанасенко, за даною адресою встановлюються пластикові кришки водопровідних колодязів, які не тільки витримують високі навантаження, але і набагато дешевше чавунних.

«Нові кришки виготовлені з високотехнологічних матеріалів, вони підвищеної міцності і витримують високі навантаження. Ще одне їх перевага - це мінімальна ймовірність їх крадіжки, так як вони виконані з пластика, а не металу», - зазначив Андрій Афанасенко.

Всього з початку 2017 року бригади КП «Харківводоканал» замінили близько 700 одиниць люків у всіх районах міста Харкова.

Фотогалерея

20 жовтня 2017, 15:48 Распечатать статью

все новости

Вгору