1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - інженер КП «Харківводоканал» Олена Касьян

Гість рубрики «Особистості» - інженер КП «Харківводоканал» Олена Касьян

Гість рубрики «Особистості» - інженер лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю якості води КП «Харківводоканал» Олена Касьян.

Перше знайомство з КП «Харківводоканал» і своїми майбутніми колегами відбулося у Олени Касьян під час проходження навчальної практики. Їй відразу ж сподобався дружний колектив лабораторії і важлива справа, якою займалися фахівці. Тому після закінчення Харківського політехнічного інституту вона прийшла працювати на підприємство.

Олена Касьян працює в мікробіологічному відділі. В її обов'язки входить мікробіологічний аналіз проб води на наявність бактерій та мікроорганізмів. Вона з гордістю розповіла, що в останні роки якість води, яку споживають харків'яни не викликає побоювань і постійно поліпшується. Цьому сприяє багато чинників, один з яких інтенсивна заміна водопровідних мереж.

Щоб підвищити професійні навички, Олена Касьян здобуває другу вищу освіту в Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова. Все це займає багато часу. Але вона встигає ще й допомагати в навчанні донькам, і вести домашнє господарство.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

18 жовтня 2017, 15:46 Распечатать статью

все новости

Вгору