1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Об'єкти КП «Харківводоканал» повністю готові до роботи в опалювальний сезон

Об'єкти КП «Харківводоканал» повністю готові до роботи в опалювальний сезон

Об'єкти водопровідного господарства комунального підприємства «Харківводоканал» повністю готові до роботи в опалювальний сезон.

Зокрема сьогодні, 17 жовтня, на насосній станції 25-а, яка забезпечує водопостачанням жителів Шевченківського та Київського районів, проводилися роботи по санітарній обробці резервуарів чистої води.

Як повідомила заступник начальника управління артезіанського водопроводу і насосних станцій Комплексу «Харківводопостачання» Олена Першина, станом на сьогоднішній день ця станція повністю готова до роботи в осінньо-зимовий період.

«Під час проведення планово-попереджувальних ремонтних робіт і підготовки станції до роботи в осінньо-зимовий період було проведено ремонт обладнання, а саме - замінений клапан діаметром 800 мм, проведені профілактичні роботи на трансформаторі, долито масло в масляні вимикачі, а також перевірена працездатність всього обладнання», - зазначила Олена Першина.

За словами заступника генерального директора по експлуатації водопровідного господарства - директора Комплексу «Харківводопостачання» Владлена Волкова, фахівцями підприємства було проведено планово-попереджувальні ремонтні роботи на 21 насосної станції в місті Харкові, відремонтовано технологічне обладнання на комплексах водопідготовки «Донець» і «Дніпро», а також виконано заміну 19 км технічно зношених водопровідних мереж.

«У 2016 році бригадами КП «Харківводоканал» було перекладено 20 км мереж, в цьому році в планах підприємства заміна 22 км, але ми розраховуємо до кінця року збільшити план до 25 км. Також в цьому році була здійснена заміна і установка близько 700 одиниць люкового господарства, 160 пожежних гідрантів та 270 одиниць запірно-регулюючої арматури», - зазначив Владлен Волков.

Як зазначив Владлен Волков, незважаючи на те, що КП «Харківводоканал» виконало план з підготовки об'єктів водопровідного господарства до роботи в осінньо-зимовий період на 100%, роботи триватимуть до настання холодів. Зокрема буде здійснена заміна трубопроводів різних діаметрів по провулку Тираспільському, вулиці Клочківській та провулку Зерновому.

Фотогалерея

17 жовтня 2017, 16:08 Распечатать статью

все новости

Вгору