1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Команда КП «Харківводоканал» посіла друге місце в турнірі «Битви корпорацій»

Команда КП «Харківводоканал» посіла друге місце в турнірі «Битви корпорацій»

Другий етап третього сезону осіннього Кубка «Битва корпорацій» відбувся на штучних футбольних полях парку ім. Горького. У турнірі з міні-футболу змагалися 24 команди.

Як повідомив сьогодні, 17 жовтня, методист адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» В'ячеслав Рибалко, команда КП «Харківводоканал» впевнено виступила на відбірковому турнірі і в чвертьфінальному поєдинку зустрілася з командою «ФЕД».

«Футболісти підприємства без особливих проблем обіграли суперників з команди «ФЕД» з рахунком 5:0. У півфінальному матчі спортсмени КП «Харківводоканал» зустрілися з командою «ХТМ». Цей поєдинок пройшов у безкомпромісній боротьбі і команда підприємства знову здобула перемогу з рахунком 1:0. У вирішальному матчі команда КП «Харківводоканал» поступилася «Атланту» з рахунком 0:2 і посіла друге місце в турнірі. У складі срібних призерів виступили Олександр і Володимир Сірко, Валерій Полупан, Олександр Урсул, Микола Ніколаєв, Володимир Ермілін, Сергій Пархоменко, Євген Чурсинов і В'ячеслав Крулицький», - зазначив В'ячеслав Рибалко.

Методист адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» від імені всіх спортсменів подякував за допомогу і всебічну підтримку керівництву підприємства і профспілкового комітету.

Довідка. «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. Команда КП «Харківводоканал» є переможцем всіх змагань «Битви корпорацій».

Фотогалерея

17 жовтня 2017, 12:38 Распечатать статью

все новости

Вгору