1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Футболісти КП «Харківводоканал» впевнено перемогли команду «Тарх»

Футболісти КП «Харківводоканал» впевнено перемогли команду «Тарх»

У першому півфінальному матчі Кубка Харкова з футболу, який проходив на стадіоні «Динамо», команда КП «Харківводоканал» зустрілася з футбольною командою «Тарх» і впевнено перемогла з рахунком 6:0.

Як повідомив сьогодні, 12 жовтня, методист адміністративно-господарського управління підприємства Геннадій Аксьонов, команда з якою довелося зустрітися футболістам «Харківводоканалу», досить досвідчений і серйозний суперник.

«Доля матчу була вирішена вже в першому таймі, коли у воротах суперників побувало шість м'ячів. По два голи в ворота команди «Тарх» забили Ігор Плічко, Костянтин Без'язичний і Максим Яхно. Після перерви малюнок гри не змінився, хоча більше забитих м'ячів глядачі не побачили», - повідомив Геннадій Аксьонов.

Як зазначив Геннадій Аксьонов, перед повторним поєдинком з командою «Тарх», футболісти КП «Харківводоканал» мають вагому перевагу і всі шанси пробитися у фінал Кубка Харкова з футболу.

Фотогалерея

12 жовтня 2017, 19:41 Распечатать статью

все новости

Вгору