1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На перехресті вулиць Каразіна та Мироносицької проводять заміну аварійних ділянок трубопроводів

На перехресті вулиць Каразіна та Мироносицької проводять заміну аварійних ділянок трубопроводів

В рамках капітального ремонту вулично-дорожньої мережі комунальне підприємство «Харківводоканал» проводить роботи по заміні аварійних ділянок трубопроводів на перехресті вулиць Каразіна та Мироносицької.

Як повідомив сьогодні, 11 жовтня, заступник генерального директора по експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков, фахівці підприємства здійснюють перепідключення абонентів з технічно зношеної магістралі діаметром 100 мм на магістраль діаметром 250 мм.

«Керівництвом підприємства було прийнято рішення виконати відключення старої магістралі і перенести абонентські вводи та підключення на нову з заміною запірно-регулюючої арматури в камерах і колодязях на більш довговічну європейського виробництва. Це дозволить в подальшому своєчасно локалізувати аварійні ситуації та виконувати ремонтні роботи на водоводі», - зазначив Владлен Волков.

За його словами, роботи на даній ділянці було розпочато о 10:00 і планується завершити до 20:00. На час проведення ремонтних робіт тимчасово припинена подача води в 30 житлових будинках. На вказаний період організовано підвіз води автоцистернами підприємства.

Всього з початку року КП «Харківводоканал» власними силами виконало перекладку 19 кілометрів технічно зношених водопровідних мереж. Всього в планах на 2017 рік запланована перекладка 22 кілометрів мереж.

Фотогалерея

11 жовтня 2017, 14:48 Распечатать статью

все новости

Вгору