1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харьковводоканал» спільно з спасателями активізують роботу з ремонту пожежних гідрантів

«Харьковводоканал» спільно з спасателями активізують роботу з ремонту пожежних гідрантів

Робоча зустріч представників Комплексу «Харьківводопостачання» КП «Харківводоканал» і Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області відбулася сьогодні, 21 вересня, в актовому залі Головного управління ДСНС в Харківській області.

У заході взяли участь заступник директора Комплексу «Харьківводопостачання» КП «Харківводоканал» Дмитро Крижановський, начальник Головного управління ДСНС в Харківській області Олександр Волобуєв, заступник начальника Головного управління ДСНС в Харківській області Анатолій Торяник, а також начальники районних служб водопровідних мереж Комплексу «Харьківводопостачання» і районних підрозділыв ДСНС в місті Харкові.

Як повідомив заступник директора Комплексу «Харьківводопостачання» КП «Харківводоканал» Дмитро Крижановський, на даній робочій зустрічі були розглянуті плани, перспективи та питання пов'язані з роботою системи пожежогасіння, що знаходится на балансі КП «Харківводоканал», а також визначені принципи взаємодії фахівців підприємства з Державною службою з надзвичайні ситуації.

«Зокрема ми обговорили питання пов'язані з обслуговуванням і експлуатацією пожежних гідрантів, що знаходиться на балансі «Харківводоканалу», а також розглядає можливість синхронізації з ДСНС спеціальних програм електронного обліку пожежних гідрантів, в яких вказується їх поточний стан», - зазначив Дмитро Крижановський.

Як зазначив заступник начальника Головного управління ДСНС в Харківській області Анатолій Торяник, керівництву комунального підприємства «Харківводоканал» та Головного управління ДСНС в Харківській області вдалося досягти повного взаєморозуміння і взаємної підтримки в питаннях пов'язаних з ремонтом і експлуатацією пожежних гідрантів.

«Також варто відзначити, що представники керівництва КП «Харківводоканал» завжди особисто присутні під час гасіння затяжних пожеж», - повідомив Анатолій Торяник .

За результатами робочої зустрічі сторони прийняли взаємне рішення активізувати роботу по ремонту пожежних гідрантів і особливу увагу приділити пристріям, розташованим біля особливо важливих об'єктів з масовим перебуванням людей.

Фотогалерея

21 вересня 2017, 15:02 Распечатать статью

все новости

Вгору