1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - ланковий бригади слюсарів КП «Харківводоканал» Геннадій Шаповал

Гість рубрики «Особистості» - ланковий бригади слюсарів КП «Харківводоканал» Геннадій Шаповал

Гість рубрики «Особистості» - ланковий бригади слюсарів Комплексу водопідготовки «Донець» КП «Харківводоканал» Геннадій Шаповал.

На Комплексі водопідготовки «Донець» Геннадія Шаповала вже давно називають майстром своєї справи. Не було ще такого випадку, щоб він разом з колегами не впорався з поставленим завданням. І робить це завжди з особливим ентузіазмом і завзяттям. При цьому, хоч він має за плечима багатий життєвий досвід, не втомлюється повторювати, що завжди треба вчитися і пізнавати нове, як в професії, так і повсякденному житті.

За словами Геннадія Шаповала, в останні роки обсяг робіт у бригади слюсарів збільшився. Проте, вони своєчасно і якісно проводять необхідний ремонт механізмів та обладнання. Таким чином, завдяки в тому числі і праці слюсарів-ремонтників, питна вода своєчасно і в повному обсязі подається в Харків.

Також Геннадій Шаповал є активним учасником спортивного руху на підприємстві. Він є неодноразовим переможцем і призером різних турнірів, включаючи і такий престижний, як «Битва корпорацій». На його переконання, заняття спортом не тільки зміцнюють здоров'я, але і об'єднують співробітників з різних підрозділів КП «Харківводоканал».

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

13 вересня 2017, 15:42 Распечатать статью

все новости

Вгору