1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У закладах оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» дітей забезпечують якісним харчуванням

У закладах оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» дітей забезпечують якісним харчуванням

У закладах оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» дітей забезпечують якісним шестиразовим харчуванням.

Як повідомила сьогодні, 19 червня, начальник адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, на балансі КП «Харківводоканал» числяться два дитячих заклади оздоровлення та відпочинку «Ромашка» і «Факел». В основному в табори приїжджають на відпочинок діти з Харкова і Харківської області. І забезпечуються якісним шестиразовим харчуванням.

«У зв'язку з тривалим перебуванням дітей на свіжому повітрі, підвищеною фізичною активністю, заняттями в спортивних секціях і гуртках, купанням в басейні ми прагнемо зробити харчування наших дітей якісним і різноманітним. У його склад кожен день входять страви з м'яса, молочні вироби, овочі і фрукти», - зазначила Галина Ткаченко.

Також за її словами, в кожну зміну в батьківські дні або на відкриття, згідно з технологічними картками та меню, узгодженим з Госпродпотребслужбой, дітям дають страви з риби і бутерброди з червоною ікрою.

Відзначимо, в таборі «Ромашка» за одну зміну відпочиває до 250 дітей, «Факел» приймає до 130 дітей. Влітку 2017 року в ЗУОВ «Ромашка» і ДУОО «Факел» працюватимуть чотири оздоровчі зміни.

Також на балансі КП «Харківводоканал» числиться база відпочинку «Аква». Відпочиваючих забезпечують комплексним триразовим харчуванням. У меню входять перші страви, страви з м'яса, риби, бутерброди з червоною ікрою, свіжі овочі, фрукти, десерти.

«Ми намагаємося зробити максимально зручним перебування гостей на нашій базі відпочинку. У путівку входить повноцінне якісне триразове харчування, комфортний відпочинок і проживання», - зазначила Галина Ткаченко.

Фотогалерея

19 червня 2017, 12:51 Распечатать статью

все новости

Вгору