1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Інформація для абонентів КП «Харківводоканал» про роботу особистого кабінету

Шановні абоненти КП «Харківводоканал»!

У зв'язку зі вступом в силу указу президента України «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» №133/2017 від 15 травня 2017 року, у абонентів, електронна пошта яких зареєстрована на сервісах «Яндекс» і «Mail.ru», можуть виникнути складності з входом в особистий кабінет абонента.

Також можуть виникнути складнощі з отриманням листів від КП «Харківводоканал», повідомлень про зміну налаштувань, відновленням пароля до особистого кабінету в разі його втрати. У зв'язку з цим, рекомендуємо змінити адресу електронної пошти.

Для того, щоб змінити адресу поштової скриньки в особистому кабінеті, вам необхідно в системі прийому показань в розділі «Налаштування» змінити ваш e-mail. Потім у вікні, ввести нову електронну адресу, підтвердити його паролем і натиснути «Змінити».

Приносимо вибачення за незручності!

Більш детальна інформація за телефоном: 707-57-44.

18 травня 2017, 13:24 Распечатать статью

все новости

Вгору