1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Передавати показання приладів обліку води через «Viber» можна тільки в форматі повідомлень

Передавати показання приладів обліку холодної води через додаток «Viber» абонентам КП «Харківводоканал» можна тільки в форматі повідомлень.

Як повідомив директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, спеціальний номер «Viber» 050 355-12-12 призначений лише для прийому показань у вигляді повідомлень. Дзвінки на даний номер недоступні.

«У повідомленні необхідно вказати свою адресу, прізвище або особовий рахунок абонента, а також показання приладів обліку. Інформацію автоматично опрацюють, і на її основі формують рахунок за спожиті послуги водопостачання та водовідведення», - пояснив Тарас Грущак.

За його словами, всі раніше діючі сервіси залишилися доступні. Передавати показання приладів обліку води як і раніше можна за багатоканальним телефоном, через call-центр, сайт, або через квитанції, в яких зазначаються дані абонента.

Нагадаємо, також в режимі онлайн можна переглянути заборгованість за рахунком за допомогою QR-коду, який розміщений на лицьовій стороні квитанцій КП «Харківводоканал». Його можна зчитати за допомогою смартфона.

18 травня 2017, 11:50 Распечатать статью

все новости

Вгору