1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» ввели нові електронні сервіси для передачі показань приладів обліку води та оплати послуг

На КП «Харківводоканал» ввели нові електронні сервіси, які дозволять абонентам оплачувати послуги водопостачання та водовідведення за допомогою QR-кодів і передавати показання приладів обліку води, застосовуючи додаток «Viber».

Як повідомив сьогодні, 12 травня, директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, тепер харків'яни можуть оплачувати послуги підприємства за допомогою QR-кодів, розміщених на квитанціях, а також передавати показання приладів обліку води через додаток «Viber».

За словами Тараса Грущака, на лицьовій стороні квитанцій КП «Харківводоканал» тепер розміщений QR-код, який прив'язаний до особового рахунку абоненту. Абонент, маючи на руках квитанцію і смартфон, у режимі он-лайн може подивитися заборгованість по своєму особистому рахунку і здійснити оплату послуг підприємства через сервіси, які пропонують банки.

Як зазначив директор Департаменту збуту Тарас Грущак, абоненти тепер також мають можливість передати показання приладів обліку води через додаток «Viber».

«Даний сервіс введений для того, щоб абонентам було простіше передавати показання приладів обліку води. Для цього потрібно відправити повідомлення на номер 050-355-12-12, в якому вказати свою адресу, прізвище або особовий рахунок абонента, а також показання приладів обліку холодної та гарячої води. Ця інформація буде автоматично внесена, оброблена і на її основі буде сформовано рахунок за спожиті услугі. Нові електронні сервіси дозволять передати показання приладів обліку води або здійснити оплату, не виходячи з власної квартири. Для цього потрібен смартфон і доступ до Інтернету», - пояснив Тарас Грущак.

Відзначимо, номер «Viber» 050 355-12-12 призначений виключно для прийому показань у вигляді повідомлень.

12 травня 2017, 16:34 Распечатать статью

все новости

Вгору