1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» запрошує на роботу співробітників

Комунальне підприємство «Харківводоканал» запрошує на роботу харків'ян і жителів Харківської області. На підприємстві відкриті вакансії: слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, електрогазозварників, асфальтобетонників і дорожніх робітників.

Ярмарок вакансій за участю представників комунального підприємства «Харківводоканал» відбулася сьогодні, 24 квітня, в Харківському міському центрі зайнятості.

В ході заходу директора комплексів і представники фінансово-економічного департаменту ознайомили здобувачів із загальною інформацією про діяльність комунального підприємства «Харківводоканал» і озвучили основні вимоги до претендентів.

Як зазначив заступник генерального директора по експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харьковводопостачання» Владлен Волков, зараз на підприємстві відкрито низку вакансій для представників робітничих професій.

«Нам необхідні слюсарі аварійно-відновлювальних робіт, електрогазозварники, а також асфальтобетонники і дорожні працівники. Всі співробітники забезпечуються літнім і зимовим спецодягом, а також пільговими путівками для себе і членів сім'ї в заклади оздоровлення та відпочинку підприємства», - зазначив Владлен Волков.

Як зазначили в фінансово-економічному департаменті, крім основної заробітної плати на підприємстві існує система матеріального стимулювання в разі виконання планів і оперативного усунення аварій, а також захищаються соціально-економічні інтереси працівників. У літній період співробітники можуть отримати пільгові путівки в позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ромашка», дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Факел», а також на базу відпочинку «Аква».

Всього ярмарок вакансій в Харківському міському центрі зайнятості відвідали близько ста претендентів, яких зацікавила можливість працевлаштування на КП «Харківводоканал».

З переліком вакансій, які відкриті на підприємстві, можна ознайомитися в розділі «Вакансії». З питань працевлаштування звертатися до відділу кадрів КП «Харківводоканал»: 739-97-74.

Фотогалерея

24 квітня 2017, 17:53 Распечатать статью

все новости

Вгору