1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» візьме участь в ярмарку вакансій в Харківському міському центрі зайнятості

Комунальне підприємство «Харківводоканал» візьме участь в ярмарку вакансій в Харківському міському центрі зайнятості, який відбудеться 24 квітня.

Як повідомив заступник директора Комплексу «Харківводопостачання» Олексій Кучеревський, підприємство представлятимуть директора комплексів КП «Харківводоканал», представники фінансово-економічного департаменту, а також первинної профспілкової організації підприємства.

За словами Олексія Кучеревського, представники підприємства ознайомлять учасників ярмарку вакансій з загальною інформацією про діяльність комунального підприємства «Харківводоканал» і озвучать вимоги до претендентів.

Керівники профільних відділів підприємства нададуть інформацію про умови оплати праці та матеріального стимулювання працівників, а також про захист соціально-економічних інтересів працівників КП «Харківводоканал».

Основні фахівці, яких запрошує на роботу КП «Харківводоканал» це: слюсарі аварійно-відновлювальних робіт, електрогазозварники, асфальтобетонники і дорожні робітники, також потрібні слюсарі-ремонтники, інженери і контролери водопровідного господарства.

Ярмарок вакансій розпочнеться о 15:00, і буде проходити за адресою: Харківський міський центр зайнятості, вул. Шевченка, 137, 4-й поверх, кабінет №404.

З питань працевлаштування звертатися до відділу кадрів КП «Харківводоканал»: 739-97-74.

21 квітня 2017, 15:22 Распечатать статью

все новости

Вгору