1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» увічнять пам'ять Івана Корінько

На підприємстві увічнять пам'ять колишнього генерального директора КП «Харківводоканал» Івана Корінько. До річниці від дня народження планується встановити меморіальну дошку і видати книгу про його життєвий шлях.

Про це повідомив перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко на нараді організаційного комітету з увічнення пам'яті Івана Корінько, яка відбулася на підприємстві. Участь у ній також взяли син Івана Васильовича - Василь Корінько і автор майбутньої книги Олександр Строков.

«Зокрема, триває планомірна організаційна робота з підготовки матеріалів для книги. Вже завершується збір необхідної інформації та матеріалів. У ній будуть спогади близьких людей, колег і численних друзів Івана Корінько», - зазначив Олександр Коваленко.

Олександр Строков повідомив, що в першу чергу ознайомить читачів з людськими якостями Івана Корінько. Адже він був не тільки талановитим керівником, а й чуйним товаришем для своїх колег і працівників підприємства.

У свою чергу, Василь Корінько подякував керівництву КП «Харківводоканал» за те, що вони шанують пам'ять Івана Васильовича.

Фотогалерея

20 квітня 2017, 10:35 Распечатать статью

все новости

Вгору