1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» відбулося засідання науково-технічної ради

Засідання науково-технічної ради КП «Харківводоканал» відбулося сьогодні, 30 березня, в конференц-залі підприємства.

Засідання проходило під керівництвом Генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова. У заході взяли участь директор Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Олексій Богач, заступники генерального директора, директора комплексів і департаментів, а також начальники управлінь та провідні фахівці КП «Харківводоканал».

Як зазначив Віталій Панов, в 2017 році засідання науково-технічної ради будуть проходити частіше і основними темами для розгляду стануть інвестиційні проекти.

«Всі технічні пропозиції повинні мати продовження, впроваджуватися на практиці і приносити реальні результати. У свою чергу ми готові надати всіляку підтримку ідеям, які зможуть підвищити якість надаваних нами послуг населенню», - зазначив Віталій Панов.

В ході засідання науково-технічної ради було заслухано звіти про роботу секцій «Водопостачання» і «Водовідведення» в 2016 році і затверджені плани їх роботи на 2017 рік. Також був представлений план роботи науково-технічної ради та науково-дослідних робіт КП «Харківводоканал» на 2017 рік.

У свою чергу, директор Департаменту комунального господарства Олексій Богач додав, що для такого підприємства як КП «Харківводоканал» науково-технічна рада - це вкрай необхідний орган, який розглядає стратегічні питання, вирішення яких визначає ефективну виробничу діяльність підприємства.

«Харківводоканал» розробляє низку проектів і вони повинні бути максимально ефективними, впроваджуватися в діяльність підприємства і працювати в інтересах харків'ян», - зазначив Олексій Богач.

Фотогалерея

30 березня 2017, 17:18 Распечатать статью

все новости

Вгору