1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Юристи КП «Харківводоканал» сприяють правоохоронцям у пошуку автомобіля, який збив співробітника підприємства

Юристи КП «Харківводоканал» сприяють Слідчому управлінню ГУ НП у Харківській області в пошуку автомобіля, який 21 лютого скоїв наїзд на слюсаря Комплексу «Харківводопостачання», і зник з місця події.

Як повідомив сьогодні, 22 лютого, Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, на сьогодні правоохоронці і Департамент правового забезпечення підприємства працюють над тим, щоб виявити можливі відеозаписи з камер спостереження по шляху проходження даного автомобілю.

«Екскаватори КП «Харківводоканал» обладнані веб-камерами. На жаль, на відеозапису з місця подій не видно марки автомобіля і його номера, але ми знаємо точний час аварії. Цей відеозапис буде надано слідчим органам для того, щоб допомогти розібратися у даній ситуації», - повідомив Віталій Панов.

Віталій Панов також зазначив, що співробітники КП «Харківводоканал» надали свідчення і усю необхідну інформацію слідству.

«Ми сподіваємося, що правоохоронні органи за допомогою громадськості допоможуть знайти винного», - резюмував Генеральний директор КП «Харківводоканал».

Нагадаємо, що 21 лютого о 18:07 під час проведення ремонтних робіт на вулиці Великій Панасівський (Котлова), 183 водій автомобіля Daewoo Lanos сірого кольору зніс огорожу, зачепив ремонтну техніку і збив слюсаря 6 розряду Животченко Олексія Михайловича 1957 року народження, співробітника Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал».

У результаті ДТП потерпілий загинув на місці. На цей час правоохоронці розшукують автомобіль, який скоїв наїзд на слюсаря КП «Харківводоканал» і зник з місця події.

Працівники поліції звертаються до всіх свідків та очевидців події з проханням повідомити інформацію за телефонами: 707-01-02, 707-01-04, 707-01-06, 707-35-00 або 102.

22 лютого 2017, 15:10 Распечатать статью

все новости

Вгору