1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник виробничого відділу Андрій Личкатий

Гість рубрики «Особистості» - начальник виробничого відділу Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Андрій Личкатий.

За шістнадцять років роботи на підприємстві він детально познайомився з виробничим процесом і доклав максимум зусиль, щоб поліпшити функціонування мереж водопостачання: скоротити час проведення ремонтних робіт і знайти сучасні способи, істотно скорочуючи витрати. Своєчасна санація і перекладка водомереж, систематична заміна водопровідних засувок і встановлення регуляторів тиску води - ті питання, з якими він безпосередньо щодня має справу.

За його словами, метод безтраншейної перекладки труб, успішно застосовується фахівцями Комплексу, - незамінна для міських умов з розвиненою інфраструктурою інновація. Зокрема, завдяки застосуванню всіх способів заміни трубопроводів в місті Харкові вдалося за 2016 рік перекласти 14 км водопровідних труб.

Участь в спеціалізованих виставках, що проводяться Асоціацією «Сучасні безтраншейні технології» (м. Одеса), допомагає Андрію Личкатому і його колегам комплексно і професійно підійти до питання впровадження ще одого новаторського методу безтраншейної перекладки труб - способу горизонтально направленого буріння. За його прогнозами, незабаром і цей сучасний підхід буде широко використовуватися на КП «Харківводоканал».

Керівництво відгукується про Андрія Личкатого як про справжнього фахівця, вмылого керівника, який користуються заслуженим авторитетом серед колег, і чуйного товариша, що прийде на допомогу в будь-яких ситуаціях.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі «Особистості».

11 січня 2017, 16:09 Распечатать статью

все новости

Вгору