1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові встановлено понад 6 тисяч приладів обліку води пільговим категоріям громадян

Понад 6 тисяч приладів обліку води безкоштовно встановлено громадянам пільгових категорій у Харкові.

Про це на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології Харківської міськради сьогодні, 6 грудня, повідомив директор Департаменту комунального господарства Олексій Богач.

Лічильники води встановили ветеранам війни та праці, дітям війни, багатодітним сім'ям та іншим категоріям громадян, яким передбачено встановлення лічильників води відповідно до міської цільової програми, розробленої за ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Олексій Богач також повідомив, що прилади обліку води для громадян пільгових категорій встановлюються безкоштовно.

Нагадаємо, що вказана програма розрахована на 2016-2020 роки. Серед категорій населення, які потрапляють під дію програми, - ветерани війни та праці, діти війни, жертви нацистських переслідувань, багатодітні та прийомні сім'ї, реабілітовані громадяни, які стали інвалідами внаслідок репресій і є пенсіонерами.

06 грудня 2016, 14:26 Распечатать статью

все новости

Вгору