1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - провідний бухгалтер Лариса Світайло

Гість рубрики «Особистості» - провідний бухгалтер Комплексу водопостачання «Донець» КП «Харківводоканал» Лариса Світайло.

Лариса Світайло працює на підприємстві з 1995 року, а взагалі її трудовий стаж за фахом становить понад 35 років. Вона по справжньому закохана в свою професію, яка їй дуже подобається. Незважаючи на те, що законодавство в сфері фінансової звітності часто змінюється, Лариса Світайло завжди встигає бути в курсі всіх нововведень і тому в її роботі завжди панує порядок. За цей час вона не тільки стала справжнім професіоналом, а й навчила чимало фахівців на КП «Харківводоканал» тонкощам цієї важливої і відповідальної професії. До неї завжди можна звернутися за допомогою, і вона в ній ніколи не відмовить. У колективі користується великим авторитетом як керівник і фахівець. А ще вона дуже творча натура і у вільний час захоплюється вишиванням картин. Компанію їй складають внучки Юля і Даша і вони разом обговорюють і реалізують творчі плани.

Як розповіла Лариса Світайло, в дитинстві вона мріяла стати вчителькою або майстром із пошиву одягу. Однак коли постало питання про вибір професії, батьки наполегливо порадили їй поступити до Чугуєво-Бабчанського лісового технікума на спеціальність «Бухгалтерський облік». Вони мотивували це тим, що у дочки є схильність до точних наук, а ще й технікум знаходився недалеко від будинку.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в рубриці Особистості.

29 вересня 2016, 16:02 Распечатать статью

все новости

Вгору