1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Віталій Панов провів зустріч з Радою ветеранів КП «Харківводоканал»

Генеральний директор комунального підприємства «Харківводоканал» Віталій Панов сьогодні, 28 вересня, зустрівся з радою ветеранів.

На заході також були присутні представники керівного складу підприємства і ветерани КП «Харківводоканал».

Учасники зустрічі обговорили питання про нагородження ветеранів праці, які раніше працювали на підприємстві, а також інші працівники підприємства, які отримають це звання в 2017 році.

«Ми з повагою ставимося до ветеранів, і для нас дуже важливі ваші поради, які ми використовуємо в роботі нашого підприємства. Завдяки вашій роботі КП «Харківводоканал» має можливість поставляти і забезпечувати Харків необхідною кількістю якісної питної води», - сказав, звертаючись до ветеранів, Віталій Панов.

Також на зустрічі нагородили члена ради ветеранів Віктора Кузуба, який відсвяткував 75-річний ювілей.

Довідка. На сьогоднішній день на комунальному підприємстві «Харківводоканал» працюють 184 ветерана праці, а також дане звання мають 158 співробітників, що вийшли на пенсію.

Фотогалерея

28 вересня 2016, 17:33 Распечатать статью

все новости

Вгору