1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» посів третє місце в міському конкурсі інвестпроектів

КП «Харківводоканал» посів третє місце в міському конкурсі інноваційно-інвестиційних проектів «Харків - стратегія успіху!» для залучення іноземних і вітчизняних інвесторів в розвиток міста Харкова.  В номінації кращий інвестиційний проект в сфері ЖКГ. Конкурс організований Управлінням інвестиційного розвитку і іміджевим проектам Харківської міськради.

Нагородження переможців конкурсу відбулося сьогодні, 23 вересня, в малому залі Харківської міськради. Заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, нагороджуючи переможців, зазначила, що всі проекти заслуговують на увагу інвесторів. «Думаю, інвестори повинні стати в чергу. Для мене як члена експертної ради було важко вибрати кращі пропозиції, але проведена робота із розробки, презентації Стратегії розвитку міста до 2020 року свідчить про те, що і міська влада, і жителі небайдужі до розвитку Харкова. Дякую за вашу роботу і бажання зробити наше місто кращим», - підкреслила Світлана Горбунова-Рубан.

Як повідомив начальник Управління з питань науки та інновацій Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій КП «Харківводоканал» Сергій Піліграмм, підприємство спільно з Харківським національним університетом радіоелектроніки розробило унікальну установку для виробництва альтернативного біопалива.

«Суть проекту полягає в тому, що за допомогою цієї технологічної лінії, яка буде встановлена на Міських очисних спорудах №2, можна виробляти біопаливо з осаду стічних вод і відходів паливно-мастильних матеріалів. Вироблене таким чином біопаливо за своїми технічними характеристиками рівноцінно мазуту марки М-100. Також реалізація цього проекту дозволить поліпшити і екологічну ситуацію в регіоні, що важливо в нинішній час», - зазначив Сергій Піліграмм.

23 вересня 2016, 17:20 Распечатать статью

все новости

Вгору