1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У дитячих таборах «Ромашка» і «Факел» відбулося відкриття четвертої зміни

У позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Ромашка» і дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Факел» КП «Харківводоканал» відбулося відкриття четвертої зміни. На цей раз в дитячих таборах відпочинуть понад 230 дітей.

Як повідомила сьогодні, 16 серпня, директор установи «Ромашка» Жанна Сміла, ця зміна відбудеться під девізом «Ключі до успіху». За її словами, зараз в таборі відпочивають професійні дитячі танцювальні колективи, які готуються до осінніх виступів. «Участь у тренуваннях беруть і всі бажаючі діти, які хочуть навчитися професійно танцювати. А ще протягом всієї зміни працюватимуть різноманітні творчі гуртки та спортивні секції», - зазначила Жанна Сміла.

У дитячому таборі «Факел» четверта зміна пройде під девізом «Ми за інновації». За словами директора установи Євгенії Бруснікіної, головною метою вихователів буде відволікання дітей від звичного міського дозвілля. «Колектив табору докладе всіх зусиль, щоб діти відпочили від комп'ютерів і мобільних телефонів. Підготували цікаву програму відпочинку з роботою великої кількості гуртків, студій та спортивних секцій», - підкреслила Євгенія Бруснікіна.

Як проходило відкриття четвертої зміни, ви можете подивитися в розділі «Фотогалерея».

16 серпня 2016, 11:33 Распечатать статью

все новости

Вгору