1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Віталій Панов привітав співробітників Комплексу «Харківводопостачання» зі 135-річчям Харківського водопроводу

Нагородження з нагоди 135-річчя від дня введення в експлуатацію Харківського водопроводу відбулося сьогодні, 29 липня, в актовому залі КП «Харківводоканал». Почесними грамотами КП «Харківводоканал» нагороджені вісімнадцять співробітників і 77 працівникам присвоєно звання «Ветеран праці ».

Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов нагороджуючи співробітників і ветеранів за багаторічну сумлінну працю, в першу чергу подякував їм за високий професіоналізм і величезний внесок в забезпечення стабільної роботи водопровідного господарства міста Харкова та привітав зі 135-річчям від дня введення в експлуатацію Харківського водопроводу.

Як зазначив Віталій Панов, перед КП «Харківводоканал» стоїть дуже багато завдань, які обов'язково будуть виконані. «Сьогодні звертаюся до наших шановних ветеранів, які сидять в залі і дякую їм за багаторічну сумлінну працю на благо підприємства. Це ви дали нам можливість святкувати 135-річчя Харківського водопроводу. І таких знаменних віх у нас буде ще багато. Головне, що ви ставитеся до своєї дуже важливої роботи завжди з чистою душею. Бажаю вам міцного здоров'я і всього самого найкращого», - підкреслив Генеральний директор.

Фотогалерея

29 липня 2016, 18:14 Распечатать статью

все новости

Вгору