1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На Комплексі водопідготовки «Дніпро» нагородили кращих співробітників

Нагородження з нагоди 135-річчя від дня введення в експлуатацію Харківського водопроводу відбулося сьогодні, 22 липня, в актовому залі Комплексу водопідготовки «Дніпро» в Краснопавлівці. Почесними грамотами КП «Харківводоканал» нагороджені 12 співробітників і 8 працівникам було присвоєно звання «Ветеран праці».

Головний інженер КП «Харківводоканал» Володимир Паболков нагороджуючи співробітників і ветеранів за багаторічну сумлінну працю, в першу чергу відзначив їх високий професіоналізм і величезний внесок в забезпечення стабільної роботи водопровідного господарства міста Харкова та Харківського регіону.

«Завдяки вашим зусиллям на сьогоднішній день КП «Харківводоканал» має можливість безперебійно працювати і забезпечувати Харків і Харківський регіон необхідною кількістю якісної питної води. Наш колектив в силах впоратися з будь-яким відповідальним завданням. Бажаю вам подальших трудових успіхів і всього самого найкращого», - підкреслив Володимир Паболков.

Фотогалерея

22 липня 2016, 16:47 Распечатать статью

все новости

Вгору