1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Геннадій Кернес: у Харкові встановлять меморіальну дошку пам'яті Івана Васильовича Корінько

Громадянська панахида по заступнику Генерального директора - директору Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій КП «Харківводоканал» Івану Васильовичу Корінько, який раптово помер напередодні, відбулася сьогодні, 1 липня, в Харкові.

Як зазначив під час панахиди Харківський міський голова Геннадій Кернес, багатьом досі важко повірити, що Іван Васильович пішов із життя.

За його словами, в Харкові буде встановлено меморіальну дошку пам'яті легендарної людини.

«Це сталося так раптово, що ми поки повністю не віддаємо собі звіт у тому, що з нами більше немає Івана Васильовича. У нього за плечима - великий трудовий шлях, який тривав до самого останнього дня. Він керував багатотисячним трудовим колективом, в якому його дуже поважали. Коли я дізнався, що Івана Васильовича більше немає, то просто не повірив, тому що зовсім недавно розмовляв з ним, але життя розпорядилося таким чином... Це був добрий чоловік, але зі своїми принципами, своєю позицією, при цьому він умів знаходити компроміси в суперечках заради загального блага. Він був затребуваною людиною і міг ще довго жити і працювати. Тепер наша основна відповідальність - зберегти про нього пам'ять», - підкреслив Геннадій Кернес.

Підсумовуючи численні виступи під час панахиди, генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов зазначив, що багато хто по праву вважає себе учнем Івана Васильовича Корінько.

«Особисто я теж можу назвати його своїм учителем, бо вчився у нього різним тонкощам керівництва підприємством. Звичайно, хотілося, щоб це навчання тривало і далі, адже у Івана Васильовича були колосальні знання і досвід. Але тепер наше завдання - продовжити традиції, примножити досягнення, які пов'язані з ім'ям Івана Васильовича Корінько. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях», - зазначив Віталій Панов.

Після громадянської панахиди на міському кладовищі №17 відбувся похорон.

01 липня 2016, 15:47 Распечатать статью

все новости

Вгору