1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Нагороджені призери конкурсу «Подорож у світ води»

Нагородження призерів конкурсу «Подорож у світ води» відбулося 24 травня в Червоногусарівському навчально-виховному комплексі Балаклійської районної ради Харківської області.

У конкурсі взяли участь 87 робіт школярів з 8 областей України. Від імені Генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова переможцям вручили грамоти, статуетки та цінні подарунки.

За словами організаторів, основним завданням конкурсу є показати дбайливе ставлення до води, привернути увагу молоді до проблем управління водними ресурсами, а також розвинути у школярів здатність творчо працювати в команді, створювати власні проекти з охорони та збереження водних багатств природи.

Довідка: Конкурс для школярів «Подорож у світ води» був створений у 2015 році Асоціацією підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» спільно з Міністерством освіти і науки України.

Фотогалерея

24 травня 2016, 11:00 Распечатать статью

все новости

Вгору